INFOCIP, ne bashkepunim me IDM dhe me mbeshtetjen e BE, po dixhitalizon vendimet e keshillave bashkiake te 8 bashkive te Shqiperise. Bashkia Tepelene eshte nje nder bashkite perftuese te programit te dixhitalizimit.

 

Ne bashkine Tepelene, procesi nisi ne Korrik te vitit 2017. Dixhitalizimi i vendimeve te keshillit perfundoi ne 20 shtator 2017 dhe kjo perfaqeson fazen e pare te procesit qe synon te hedhe ne sistem te gjitha vendimet qe nga momenti i konstituimit te keshillit te ri bashkiak pas zgjedhjeve vendore te 2015, qe aktivizuar edhe ndarjen e re territoriale te vedit be 61 bashki te medha. Rreth 300 vendime jane tashme te aksesueshme nga cdo banor dhe subjekt nen juridiksionin e kesaj bashkie.

 

INFOCIP ka perfunduar procesin e dixhitalizimit ne vetem 1 muaj, fale bashkepunit me kryetarin e bashkise, Z. Termet Peçi si dhe permes koordinimit te drejtorit te marrdhenieve me publikun, Z. Aleksander Toti, i cili ka facilituar procesin dhe ka bashkepunuar ngushtesisht me ekipin e INFOCIP. Procesi eshte aktualisht i veteqendrueshem dhe vendimet e reja hidhen sistematikisht ne sistemin e dizenjuar nga INFOCIP dhe eshte i linkuar dhe i perdorshem plotesisht nga faqja zyrtare e bashkise Tepelene

 

tepelene 1, idm infocip

infocip tepelen idm 6

tepelene 5, idm infocip

idm infocip, tepelene 4

 

 

 

 

TEPELENE OK

 

Comments are closed.

<< Kthehu ne fillim