Për të mundësuar një akses sa më efikas në legjislacionin për fëmijët, Qendra ÇIP ka krijuar online një databazë autentike, ku janë hedhur (upload-uar) në version eletronik të gjitha aktet për fëmijë të 20 viteve të fundit. Kjo databazë është konceptuar të jetë user-friendly dhe e thjeshtë në përdorim. Aktet në databazë janë të organizuar sipas të njëjtave parime të aplikokuara edhe në botimin në letër.

Databaza online e legjislacionit për fëmijë ka disa epërsi krahasuar me botimin në letër. Kjo epërsi është më e dukshme sidomos në dy nën-kategoritë “Compendium” (si të legjislacionit të brendshmë ashtu edhe atij ndërkombëtar të rafitifikuar në 20 vitet e fundit), pasi ajo ofron opsionin e shkarkimit të plotë të tekstit të ligjit/konventës që e përmban këtë dispozitë/grup dispozitash. Për strukturat ligjzbatuese dhe/apo profesionistët e ligjit ky opsion ofron një mundësi më shumë për të kuptuar dhe kontrolluar siç duhet kontekstin ligjor në të cilin gjendet dispozita e veçuare (ekstraktuar).

 • Donatorë të INFOÇIP

 •  
 • foto / aktiviteti me i ri

 • Vonesat ne dorezimin e vendimeve gjyqesore, INFOCIP shpall gjetjet e monitorimit, mbeshtetur nga OSFA
 • Fushata informuese, Ligji 10 347 “PËR TË DREJTAT E FËMIJËS”

   
   
 • TV PRODUCTION

 • Partnerët tanë Lokalë

 • KERKO VKB NE HARTE

  Berat Bilisht Korce Ballsh Permet Gjirokaster Pogradec Erseke Corovode Sarande Kucove Kavaje Bulqize Fier Tepelene Librazhd Peshkopi Delvine Lushnje Lac Lezhe Kukes Gramsh Kruje Durres Rreshen Peqin Elbasan Krume Puke Burrel Vlore Tirane Bajram Curri Shkoder Malesia e Madhe