Takim Publik per rritjen e pjesmarrjes se Gruas ne Vendimarrje UTV per vetshperndarjen e Keshillit Bashkiak Durres , Interviste live me Gerti Shellen
Ora News per vetshperndarjen e Keshillit Bashkiak Durres , Interviste live me Gerti Shellen Shpallen ne Durres gjetjet e monitorimit per transparencen dhe pjesemarrjen ne vendimarrje

Qendra ÇIP dhe Keshilli Bashkiak Durres zhvillojne diskutimin publik per Planin e Pergjithshem Urban
CIP i dhuron databazen dixhitale te vendimeve KB, Durres
Tryeza per Arsimin. Durres pj 1 Tryeza per Arsimin. Durres pj 2
Qendra ÇIP shpall Raportin Monitorues “Transparenca e Botimeve Zyrtare, 2011” Tryeza per Mjedisit, diskutimi per Buxhetin 2012, pj.2 durres 9.03.2012
Tryeza per Mjedisin, diskutimi për Buxhetit 2012 (Pj 1) Durres , dt.09.03.2012 Takim me Biznesin 21.12.2011, Keshilli Bashkiak Durres
Emisioni LOG ne TVSH gara per Durresin
 
<< Kthehu ne fillim