cerrik infocip, vendime.alINFOCIP, ne bashkepunim me IDM dhe me mbeshtetjen e BE, po dixhitalizon vendimet e keshillave bashkiake te 8 bashkive te Shqiperise. Bashkia Cerrik eshte nder perftueset e para te kesaj faze. Kjo bashki nuk ka nje faqe interneti dhe do ta ofroje sherbimin e njoftimit te akteve te saj permes Platformes Kombetare VENDIME.AL.

 

 

Dixhitalizimi i vendimeve te keshillit ka perfunduar ne 20 korrik 2017 dhe kjo perfaqeso fazen e pare te procesit qe synon te hedhe ne sistem te gjitha vednimet qe nga momenti i konstituimit te keshillit te ri bashkiak pas zgjedhjeve vendore te 2015, qe aktivizuar edhe ndarjen e re territoriale te vedit be 61 bashki te medha.

 

INFOCIP ka perfunduar procesin ne vetem 1 muaj, fale nje bashkepunim i shkelqyer me Sekretaren e Keshillit Bashkiak, znj. Elona Miraka, koordinatoren e te drejtes per informim, Arta Xhika, si dhe IT i talentuar Xhino Hida.

cerrik infocip 2017

Ne procesin e dixhitalizimit te vendimeve, operatoret ne kete rast kene perdorur mjediset e keshillit bashkiak Cerrik. INFOCIP ka sjelle me vete gjtihe sistemet informatike per nje dixhitalizim te efektshem dhe me cilesi te vendimeve te keshillit bashkiak. Ky proces eshte dhe nje proces ku shkembehet pervoje dhe fitohen njohuri te reja nga stafet e bashkive, te cilat mesojne te menaxhojne sistemet e dixhitalizmit dhe hedhjes se te dhenave per t’i menaxhuar ato me pas ne menyre autonome.

 

Paralelisht, INOFOCIP po punon per te perfunduar kete faze edhe ne bashkite Belsh dhe Libohove, qe gjithashtu nuk kane nej faqe zyrtare interneti, duke iu ofruar hapesiren dhe asistencen e nevojshme per te publikuar ne VENDIME.Al.

 

cerrik infocip vendime.al 2

cerrik infocip vendime.al 3

 

 

 

 

VENDIMET E KESHILLIT BASHKIAK CERRIK

 

Comments are closed.

<< Kthehu ne fillim