INFOCIP, ne bashkepunim me IDM dhe me mbeshtetjen e BE, po dixhitalizon vendimet e keshillave bashkiake te 8 bashkive te Shqiperise. Bashkia Shijak eshte nje nder bashkite perftuese.

 

Dixhitalizimi i vendimeve te keshillit perfundoi ne 23 tetor 2017 dhe kjo perfaqeson fazen e pare te procesit qe synon te hedhe ne sistem te gjitha vendimet qe nga momenti i konstituimit te keshillit te ri bashkiak pas zgjedhjeve vendore te 2015, qe aktivizuar edhe ndarjen e re territoriale te vedit be 61 bashki te medha.

 

INFOCIP ka perfunduar procesin e dixhitalizimit ne vetem 1 muaj, fale bashkepunit me kryetarin e bashkise, Ardian Kokomani, kryetarin e keshillit bashkiak Taulent Xheraj, si dhe permes koordinimit me Sekretaren e Keshillit Bashkiak, Kozeta Doda, e cila ka lehtesuar cdo hap te procesit te dixhitalizimit te vendimeve.

 

INFOCIP DIXHITALIZIM SHIJAK (2)

INFOCIP DIXHITALIZIM SHIJAK (3)

INFOCIP DIXHITALIZIM SHIJAK (4)

INFOCIP DIXHITALIZIM SHIJAK (6)
SHIJAK OK

 

Comments are closed.

<< Kthehu ne fillim