11.05.2024 – Televizionet dhe portalet e medha kane vijuar interesimin e tyre per te ekpozuar ndaj publikut te tyre gjetjet dhe analizat e INFOCIPmbi situaten qe kalojne gjykatat, por edhe mbi zgjidhjet qe propozohen per te dale nga kriza e vonesave gjyqesore. Drejtori i INFOCIP ka shtjelluar per televizionin SYRI.TV nje seri problemesh qe rrezikojne interesin publik ne raport me Drejtesine dhe me Gjykatat ne menyre specifike.

 

Ne Diten Kombetare te Drejtesise, 10 Maj 2024, INFOCIP ngriti alarmin per situaten e papranueshme te vonesave gjyqesore dhe mungesen e zgjidhjeve qe do te reduktonin riskun e shkeljes se afateve te gjykimit te arsyeshem. Per fat te keq, kriza ka ardhur duke u thelluar, duke i kthyer gjykatat nga mbrojtese te ligjit dhe te te te drejtave te njeriut praktikisht ne shkelesin e tyre me te madh per vitin 2023-2024.
 
Per me shume ndiqni intervisten duke klikuar ne videon e meposhtme:

 

hallet pa fund   

 

Comments are closed.

<< Kthehu ne fillim