Te gjithe aktoret me ndikim te shoqerise civile, kane marre pjese ne Tryezen Kombetare te thirrur nga INFOCIP per te adresuar urgjencen ne hartmin e nje kuadri ekskluziv ligjor per referendumet ne Shqiperi. Nder aktoret me kryesore qe moren dhe adresuan kete takim kombetar ishin Aleanca Kunder Importit te Plehrave, AKIP, Rrjeti i organizatave lokale, perfaqesues nga Dhoma Zgjedhore, Komiteti Shqiptar i Helsinkit, Shoqatat profesionale te Media, personalitete publike, etj.  NISMEN KOMBETRE PER REFERENDUMIN e pershendeti permes nje lidhje live ne internet edhe ish-presidenti Alfred Mojsiu.

 

DSCN9392 (1)

 

Te gjithe perfaqesuesit e shoqerise civile adresuan nevojen per te vepruar se bashku dhe bene thirrje qe aktoret e tjere te shoqerise civile ti bashkohen kesaj inisiative dhe ta orientojne ate drejt zgjidhjes perfundimtare. Perfaqesuesit njohen problemin qe ka shkaktuar deri me sot mungesa e rakordimit si dhe kerkuan qe te kete nje organizem te vetem per te ndermarre ne harmonizim te plote hapat e metejshem.

gerti shella, 15 nentor 2016, nisma kombetare per referendumin GLEDIS GJIPALI REFERENDUMET JURISTET kozara kati, infocip, akip, nisma per referndimin 2016 LEVIZ ALBANIA, MEDIA LILJANA KACI, KESHILLI I EUROPES, REFERENDUMI INFOCIP MEDIA DHE GAZETARET REFERENDUMI ROBERTO eud VALBONA PAJO BALA REFERENDUMET VJOLLCA MECAJ OKGJERGJ BOJAXHIPRESIDENTI ALFRED MOISIU OK REFERENDUMET PRESIDENTI ALFRED MOISIU
tyeza e 15 nentorit 2016, referendumi

 

Comments are closed.

<< Kthehu ne fillim