Ish-Presidenti i Republikes, Alfred Moisiu ka pershendetur Konferencen Kombetare per Referendumet. Ne mbeshtetje te Nismes Kombetare te ndermarre ng INFOCIP dhe ktoret me ne ze te Shoqerise Civile, Presidenti Moisiu ka risjell edhe njehere ne tryeze ceshten e zgjedhjes direkt me vote nga populli te Kreut te Shtetit.

 

alfred moisiu pershendet INFOCIP per Nismen per Referendumin

 

Comments are closed.

<< Kthehu ne fillim