INFOCIP organizoi ne date 20 Nentor 2017 Konference e profilit te larte ne te cilen moren pjese, pervec perfaqesuesve te keshillave, Drejtoresha e Leviz Albania, znj. Valbona Kuko, Zv.Mbrendshme Znj. Romina Kuko, Perfaqesuesja e Ambasades Zviceriane ne Tirane, Debora Kern, Perfaqesuesja e zyres se UNDP ne Tirane, Limya Eltayeb, si dhe perfaqesues te tjere nga aktore nderkombetare qe punojne ne fushen e qeverisjes vendore si KiE, Ambasada Austriake,  Projekti STAR 2, UNDP, projekti “Bashki te Forta”, PLGP etj .

 

Ne falen e saj, drejtoresha e Leviz Albania, Znj. Valbona Kuko vleresoi rendesine e monitorimit te realizuar nga INFOCIP dhe e konsoderoi ate si nje kontribut shume te rendesishem qe ofrohet per here te pare ne kontekstin e ri legjislativ qe ka krijuar RAT dhe ligji organik 139/2015 “Per vete Qeverisjen Vendore”.
 
Per efekt te mesazheve te rendesishme qe ajo percolli ne fjalen e saj, INFOCIP e sjell te plote pershendetje e saj ne Konferencen per Zbatueshmerine e ligjit 139/2015 nga keshillat bashkiake Ti9rane, Kamez dhe Vore

 

 

Comments are closed.

<< Kthehu ne fillim