Znj. Kozara Kati, veprimtare e oreve te para e shoqerise civile dhe nje nder perfaqesueset e AKIP, u shpreh ne fjalen e saj se procesi duhet te ndertohet dhe te cohet perpara nga vete shoqeria civile dhe jo nga klasa politike, per shkak te besimit shume te ulet qe gozon kjo e fundit ne imazhin dhe perceptimn e publikut.

 

Znj. Kati pergezoi INFOCIP per nismen e rendesishme te marre per hartimin e nje ligji integral per referendumit. Ajo solli pervojen e AKIP dhe renditi veshtiresite e medha qe u hasen ne procesin per organizimin e nje referndumi pe ndalimin e importit te plerave ne Shqiperi.

 

 

 

 

 

Comments are closed.

<< Kthehu ne fillim