Databasa e Akteve të Pushteti Lokal, Durres ofron mundësi për të gjithë qytetarët që të njihen me vendimarrjen e Këshillit Bashkiak në çdo kohë, pa pagesë dhe në mënyrë efikase. Mjafton një klikim mbi titullin e çdo vendimi dhe Databaza do të hapë menjëherë pëmbajtjen e tij në  PDF.

Çdo vendim i Këshillit Bashkiak, Durrës që nga viti 2007 e deri më sot, është dixhitalizuar nga Qendra ÇIP përmes koordinimit me degën e saj në Durrës,  Zyrën e Transparencës Qytetare. Motoja e kësaj Zyre është: “Qytetarët durrsakë duhet ta dijnë çfarë vendimesh merren në emër të tyre”.

Kjo Databazë që Qendra ÇIP i dhuron Bashkisë Durrës dhe përmes saj gjithë subjekteve që ajo administron, është mundësuar edhe falë ndihmesës së ofruar nga National Endowment for Democracy, NED,  me seli në Washington D.C.

 

 

 
<< Kthehu ne fillim